Ajankohtaista

Valtakunnallinen #miljoonaroskapussia -kampanja!

Kyläyhdistys on myös mukana valtakunnallisessa Miljoona roskapussia -kampanjassa ajalla 13.4-14.6.2023. Järjestämme yhteisen roskien keräys iltapäivän toukokuussa. Tämä yhteinen roskien keräys iltapäivä on myös jatkoa viime vuonna aloitetulle Kaunis Sotkamo -kampanjalle. Seuraa tiedottelua Facebookissa yhdistyksen sivuilla sekä täällä kotisivuillamme.

Miljoona roskapussia -kampanjaan voi osallistua yksin, perheen kanssa tai vaikkapa kaveriporukan kera. Kerätyt roskapussit merkitään reaaliaikaisesti päivittyvään laskuriin sen paikkakunnan kohdalle, mistä roskapussit on kerätty.

Roskapihtejä saa lainaan Sotkamon kirjaston yläkerran asiakaspalvelupisteestä asiakaspalveluaikoina. Mukaan saa halutessaan kertakäyttöhanskoja ja roskapusseja roskien keräämistä varten.
Sotkamon kunta tiedottaa, että kampanjan aikana on mahdollista tuoda kerättyjä roskapusseja myös kunnan virastotalon pyöräkatoksen päädyssä oleviin roskasäiliöihin. Kylien tai muiden yhteisöjen järjestämien roskienkeruutempausten roskapussien noudon voi kunta järjestää sovitusti
 

#kaunissotkamo #sotkamonkunta #miljoonaroskapussia

Sotkamon kirkonkylän kyläyhdistys ry

smokylayhdistys@gmail.com

Image