Ajankohtaista

Loppuvuoden kuulumisia ja tulevaisuuden suunnitelmia

Sotkamon kirkonkylän kyläyhdistys ry:n ensimmäinen toimintavuosi alkaa olla lopuillaan. Kuluneen vuoden aikana yhdistys on käynnistänyt toimintansa ja saanut avustusta mm. tietokoneen hankintaan Elävä Kainuu Leader ry:n Potkua pienhankinnoilla -hankkeen sekä yrittäjä Antti Kelan kautta. Kotisivut syntyivät Sotkamon kunnan maaseutupalvelujen myöntämällä tuella. Jäseniä on kertynyt mukava määrä, niin varsinaisia jäseniä kuin kannattajajäseniäkin. Yhdistys sai lahjoituksena Sotkamon kunnalta Salmelan koulun rannassa olleen vanhan saunarakennuksen, joka kunnostetaan yleishyödylliseen käyttöön. 

Yhdistys on mukana Sotkamon joulunavajaisissa 3.12.2021. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita torille yhdistyksen mukaan! Tapahtumassa voi liittyä myös yhdistyksen jäseneksi.

Tulevana vuonna yhdistys on mukana mm. Sotkamo 375-juhlavuoden tapahtumissa. Keväällä ohjelmassa on Kaunis Sotkamo -kampanja, jonka tarkoitus on kohentaa kirkonkylän yleisilmettä ja viihtyvyyttä. Syksyllä 2021 käynnistynyt seniorikaveritoiminta jatkuu myös ensi vuonna. Yhdistys toimii linkkinä lapsiperheiden ja seniori-ikäisten välillä. Tavoite on löytää kohderyhmälle arjen tukiverkostoa. 

Yhdistys toivottaa kaikki tervetulleiksi mukaan toimintaan! Yhdessä tehden ja toimien syntyy hyviä lopputuloksia!

- Sotkamon kirkonkylän kyläyhdistys ry:n hallitus

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Sotkamon kirkonkylän kyläyhdistys ry

smokylayhdistys@gmail.com

Image